Det tar tid å flytte!

20190622-1304-juni0037.jpg

Nå vi faktisk bodd her i USA i 5 måneder, det er 3 måneder siden flyttelasset kom. Og vi er enda ikke helt på plass 😂 Noe av grunnen er jo at mannen jobber mye, og jeg har Jonas hjemme med meg enda, så det er ikke så alt for mye vi får gjort i løpet av hverdagen. Også ønsker vi ikke å bruke hver eneste dag i helgen på å gjøre praktiske ting, så derfor har det gått litt senere enn planlagt.

En annen grunn til at ting tar tid er at vi har aaaalt for mye ting. Vi flyttet jo fra 140 kvm og 4 soverom til 90 kvm og 2 soverom. Vi har bare en liten bod her, og siden vi ikke skal bo her for alltid så ville vi ikke kvitte oss med alt vi ikke hadde plass til her. Så derfor har vi leid oss et lite lager hvor vi har satt type vinterklær, bøker, arveklær, vaser osv vi vil ha, men ikke trenger å bruke akkurat nå. Så helt Marie Kondo er det ikke. Men det begynner ihvertfall å komme seg i leiligheten ☺️

Jeg er jo flink til å shoppe på Amazon også, så det hjelper jo ikke akkurat på hehe.

Ellers går det kjempefint med oss! Fredrik har lært seg masse engelsk, og nå er det bare 2 uker til han begynner på vanlig offentlig skole! Noen dager før han fyller 5 år. Jeg både gruer og gleder meg på hans vegne. Han har også vært på en sånn engelsk test, slik at han fikk komme inn på et program for de som ikke har engelsk som førstespråk så da kan han jo lære det enda bedre. Nå lærer han det jo bare av å følge med de andre, mens her går de spesifikt inn på englelskopplæring.

Jeg har så små begynt å planlegge hva jeg skal bruke høsten min på, og det er å bygge opp en engelsk hobby blogg og instagramkonto! Det blir ikke noe privat der som her men en ren nisje/hobbyblogg med videoer, freebies og tutorials osv. Jeg legger ikke ned denne bloggen altså, det er jeg alt for glad i den til 🙈

Men hvis du vi ifølge med der også så kommer den her, på her på Mac&Crease blog når den er klar! Mac fordi jeg bruker mac, og crease som betyr brettekant (som man bruker når man lager, esker og kort osv, den foldelinjen på midten av et dobbelt kort)… og fordi jeg elsker ordspill!! I logen så s-en i crease verktøyet man bruker for å lage brettekanter. Det heter bonefolder på engelsk, men husker ikke het hva det heter på norsk.

 

Så trenger du å følge begge bloggene? Eller begge instagramkontoene? Nei, overhode ikke. Det kommer helt an på hvilke interesser du har. På denne bloggen (og instagramkontoen spesiellinor) blir det både hobby, festplanlegging og mitt liv som husfrue i USA også. Jeg bruker jo også snap til dette (Spesiellinor der også). Planen for denne, med ekslusivt bibliotek for de som er abonnementer av nyhetsbrevet kommer fortsatt til å være, jeg er bare ikke helt sikker på når jeg får det ferdig. Men planen er å lage Elf on the-shelf (jule-alv) trykksaker i vår også, så bare å melde seg på om vi ha mer info om det :)

Mens Mac&Crease blir en youtube-kanal med videoer, og innlegg på bloggen som forklarer hva som er brukt og hvordan feks, og instagram, både stories og vanlig konto, men jeg dropper Snap her.

Så får du bare følge det du føler du har mest interesse for ☺️ Noen av videoene blir nok lagt ut her ogå, men da med norske innlegg. Og som sagt så må du ikke forvente at dette skjer imorgen, for minstemann har fortsatt ikke barnehageplass før om en måned.

Men i mellomtiden har vi barnebursdag så det blir litt å følge med på! Vi slår nok sammen feiringene i år siden de har bursdag med enn måneds mellomrom og vi ikke kjenner så mange her, så da inviterer vi heller de ti midt mellom bursdagene. Da blir det stars wars og Mikke mus-bursddag.

Følg med på tavlene mine på Pinterest om du vi ha inspirasjon.