På Golden Gate Bridge i San Fransisco

20190623-1241-juni0081.jpg

Golden gate bridge i San Fransisco er vel det mest kjente landemerket rundt her. Dessverre er det visst ofte både tåke og masse vind 😂 og da vi var der var det begge deler. Så husk ekstra klær! Det var 18 grader, men vi hadde bruk for jakke liksom, og skulle helst hatt lue til barna for de frøs. For dere som fulgte med på snapchat (Spesiellinor) så dere kanskje at det var tett tåke rundt hele broen, men heldigvis klarnet det litt opp da vi kom over på andre siden. I følge internett er det visst finest å ta bilder fra nordsiden, altså du kjører fra San Fransisco og over broen til andre siden. Men som du ser på bildet mitt over ser du ikke akkurat byen 🙈 Men det ville du gjort uten tåke.

Screen Shot 2019-07-19 at 10.44.26 PM.png

Vi dro opp på på Battery Spencer, da kommer du ganske nærme broen og litt opp i terrenget. Men det er vanskelig å få parkering der så det er lurt å dra tidlig (eller ikke midt i juli). Det er også et lite gjerde (eller egentlig bare et tau) som man ikke har lov til å tråkke over fordi da kan man falle ned. Men det er greit å tenke på når du tar bilde at du tar bildet over tauet, for vi hadde noen der den var med, og det så ikke så bra ut, men vanskelig å tenke på når du er der.

Andre vanlige steder å dra er Marin Headlands, det er til venstre etter godt stykke etter broen, Golden Gate Bridge View Vista point, og Kirby Cove.

På bloggen til Tour the lust har hun laget et veldig fint innlegg med eksempelbilder fra alle de gode bildestedene, så anbefaler å ta en titt der! Noen av stendene har du utsikt over broen, og noen nedenfra.

Det går også an å leie sykler i begge ender og sykle over. Det skal visst være veldig fint, men helt uaktuelt så mye som det blåste da vi var der, pluss at da måtte vi hatt med egne sykler siden vi måtte hatt sykkelvogn med. Fredrik på 5 år sykler jo helt fint selv, men vi tør ikke la han sykle i trafikken i store byer her i USA liksom.

Så vi fikk ikke de beste bildene da vi var der dessverre, men de fleste som kommer på besøk til oss vil jo dra hit, så jeg tenker vi får flere sjangser! Da tenkte jeg å prøve ut noen av de andre utsiktspunktene også. Men det tar 1.5 t å kjøre fra oss og helt til andre siden av broen, så det er ikke det mest spennende for barna å gå rundt å få fine bilder av en bro etter 1.5 t i bil, hehe. Kanskje Kirby Cove er bedre for det er nede på en strand og da kan de løpe rundt og leke uten at vi trenger å være redd for at de skal falle ned noen steder.