Vi flytter til USA på tirsdag!

Endelig er ventetiden over! Vi flytter til California allerede på tirsdag! Vi har jo allerede solgt hus og sagt opp jobber og barnehageplass, så med en gang visum og leilighet var i orden, kan vi dra på kort varsel. Vi bor jo for tiden bare i koffert hos mine foreldre, så det blir godt å komme til eget 🙈

86314.detailMainImageUpdated.jpg

I starten skal vi bo i leilighet som jobben hans fikser for oss. Det ligger ikke langt fra jobben til mannen. Jeg håper det er ledig i en av barnehagene i nærheten også, slik at de kan begynne der med en gang. Vi lurte litt på om vi skulle vente til vi bor der vi skal bo litt lenger, men jeg tror de har godt av å komme inn i litt rutiner med en gang. Men hvis de ikke har ledig før om en stund, så venter vi nok til vi bor litt mer permanent.

Hamptons_1.jpg

Vi får en tre-roms møblert leilighet, i et gated community med svømmebasseng 😎 Men det er nok litt kaldt for å bade der nå. Det er bare sånn 10-15 grader der enda. Så med mindre det er godt varmet opp så blir det ikke noe bading helt enda. Jeg må få meg time hos DMV så fort som mulig også, slik at jeg kan få tatt lappen. De sier det ikke er noe vanskelig å ta den der, og koster nesten ingenting, men at det fort er noen måneders ventetid. Og USA er jo ikke det letteste stedet å være uten lappen. Mannen kan jo bruke sitt norske sertifikat, men jeg har ikke somlet meg til å ta det her 😝

cq5dam.thumbnail.1200.1200.png

Men det er heldigvis gangavstand til 3 barnehager, matbutikker, parker og restauranter. Så jeg skal nok klare meg en stund uten. Det er fortsatt en del ting vi må finne ut av, for eksempel skoleplass til Fredrik fra høsten av. Da må man jo egentlig søke nå, men vi vet jo ikke hvor vi bor da. Men nå før sommeren er det viktigste at han går på “noe”, og vi ikke finner plass i barnehage fast, så er det jo mye mer fritidstilbud på dagtid der enn det er i Norge. Her er det jo bare åpen barnehage, og der er de fleste under 1 år.

Det blir rart å reise fra Norge med enveis-billett… Men vi gleder oss veldig 😊🇺🇸