Nå er ventetiden snart over!

Etter to lange uker i Bergen, uten barnehageplass, kom endelig svaret vi ventet på ☺️. Mannen fikk mail fra advokatfirmaet at visumsøknaden var godkjent!

Det går nok noen uker til før vi kan reise, men nå er vi hvertfall et stort steg nærmere. Vi må få papirene til oss, og så må vi på ambassaden i Oslo og få stempel i passet. I mitt hode da kunne vi jo bare reise, men så kom jeg på at vi må jo ha et sted å bo 😂

De ordner leilighet og bil for oss i starten, men jeg vet ikke hvor lang tid det tar. Vi har heldigvis vært heldig med været i Bergen disse ukene, men jeg kjenner jeg er klar for å flytte inn et sted, og ikke minst slippe vinterdresser og sånt.

Nå er huset vårt i Ski pakket ned, og overleveres imorgen. Og så står tingene våre på lager frem til vi får en adresse i USA. Jeg håper og tror vi klarte å kvitte oss med nok ting til  at vi i neste hjem klarer å holde orden. For de som følger med på Snap så har dere kanskje fått med dere at jeg har sett på Marie Kondo og Consumed på Netflix, der de rydder skikkelig opp i rotete hjem. Får se hvor lenge inspirasjonen varer da 😜 Jeg kommer fra en familie som liker å ta vare på ting for å si det sånn!  

Vi hadde jo en skikkelig kaste-fest med tingene våre nå, som man burde ha innimellom, men stort sett kun gjør når man flytter. Og her er litt av ting jeg hadde tatt vare på (men som nå er kastet, men dette ble da med fra vår forrige flytting fra Bergen):

 Det var litt morsomt å se igjen ja, men det gikk helt greit å kaste også. Nå skal jeg bare ha ting som «sparkes joy!» 😂  Jeg tror jeg må kjøpe boken til Marie Kondo også. Jeg vet ikke om vi har gått helt Consumed (kastet 75% av tingene man har), men ganske nærme. Vi kunne ta med oss alle møblene vi ville, men jeg hadde lyst å bytte ut en del. Så det eneste vi har med en Fredrik og Jonas sin seng, TV-bordet, stuebordet, gjestesengen, og 3 nattbord. Vi kvittet oss også med mye klær og småting, men det er nok enda mer på kjøkkenet og hobbyrommet som kunne gått ut. Jeg håper vi får ca like stort hus som vi hadde etterhvert, men da er det egentlig bare plass til rundt halvparten av tingene vi hadde. 

Så får vi se da. Jeg innbiller meg jo at jeg som hjemmeværende skal jeg få tid til alt i hus og av hobbyer, men det er sikkert litt ønsketenkning 🙈