Oslo Street Food

06DE9C01-8CF5-491C-8CD8-64621647B448.jpeg

Etter at vi var ferdig på ambassaden i Oslo, dro vi til Oslo Street Food , den nye mathallen i Oslo. Den ligger i Torggata 16, i gamle Torggata bad. Det var vanvittig kult der inne, masse små boder med deilig mat å velge mellom. Fikk nesten følelsen av å være i utlandet 😊 Bare litt usikker på hvilket land, hehe.

Jeg spiste noe japansk (tror jeg), kylling med grønnsaker og ris, og digg saus. Mens mannen hadde en pulled duck burger. Begge deler sinnsykt godt! Men jeg skulle ønske de solgte mye mindre porsjoner så det hadde gått an å kjøpe flere ting. Vi smakte selvfølgelig på hverandres, men vi var jo stappmette etter en rett hver. De skulle laget de 1/3 så store, så kunne man prøvd litt forskjellig.

5E56F7F4-D9EC-40A3-8DB7-F2530F20EF49.jpeg

Til dessert delte vi en belgisk vaffel. Den var fylt med is, krem, godteri, oreokjeks, marshmellows, nutella og jeg vet ikke hva 😂

Vi må jo lade litt opp til vi drar til USA! Dette er jo frokost der borte.

Fredrik var helt i hundre da vi kjøpte den, mens Jonas rynket på nesen og ville (som vanlig) ikke smake.. Eller han elsker jo boller og godteri, men det ble litt for avansert med så mye “rart” i en vaffel.