På charterferie til Lanzarote

Jeg har aldri vært på chartertur før.. helt sant! Da jeg var liten ble jeg kjempesur på foreldrene mine siden vi aldri dro til Syden, vi dro jo bare til Filippinene (siden min mor er derfra).

11584847-D8F4-40D7-AAC3-47207ACA87CB.JPG

Og etter at jeg ble voksen har jeg fortsatt å reise langt vekk når vi først skal reise. Er stort sett Asia og USA vi har dratt til. Så nå mens vi venter på visumintervjuet på ambassaden før vi kan flytte til USA, har vi reist en uke på all-inklusive hotell på Lanzarote.

Det var ingen som klappet da vi landet (heldigvis), ellers skjønner jeg hvor noen av charter-klisjeene kommer fra for å si det sånn 🙈 Vi satt på bakerste rad i flyet, og da de serverte mat hørte vi de si noen rader foran oss «nei, vi er helt tom for champagne dessverre! Men vi har litt hvitvin igjen....», på et fly som går kl 9 om morgenen! 

Har heldigvis ikke sett noen veldig fulle her, men der inne vi tar drikke kan man ta med seg flasker av alt mulig rart med alkohold, men en flaske vann får man ikke tak i! Det er vann altså, men da må man fylle på glass.. 

Maten er helt grei, og vanvittig praktisk at man ikke trenger å tenke på hvor man skal gå å spise osv. Det er sånn det har blitt med to små, vi orker ikke tenke. Hjemme kan vi fint gå på Egon fordi de har lekerom.. selv om vi ikke er så fan av maten. 

Mannen må jobbe mens vi er her, så en av grunnene til at vi dro hit også var pga Bamseklubb.. som Fredrik nekter å være med på 😂 Han vil være med oss. De har babyklubb også, men Jonas midt i separasjonsangst-perioden nå så det har jeg ikke tenkt å prøve på en gang.

Jeg angrer på at jeg ikke meldte Fredrik på vannlek-greiene de har her.  Det tror jeg hadde vært lettere å få han til å bli med på. Men han kan jo svømme uten hjelpemidler og for de under 5 år var det mer sånn «vanntilvenning» enn svømmeskole, så derfor droppet vi det. Mens Bamseklubb skulle jeg levere han fra meg inne på et rom, og det ville han ikke. Han kjente jo hverken voksne eller barn der, og det er veldig mye som skjer hjemme med flytting og pappaen som reiser mye, så han har mest lyst å være rundt oss når vi ikke er hjemme. 

Men vi koser oss masse på stranden, og litt i bassenget. Mest på stranden. Det er roligere der, også har vi kjøpt bøtte og spade som begge de små syns det er kjekt å leke med. Så foreløpig innfrir ferien veldig! Vi måtte ha litt sol og varme før vi flytter til... eh.. sol og varme! 

Jeg har forresten fått beskjed av min søster at vi ikke er i Spania, vi er i Syden. Og ja, det er ikke helt det samme som når vi er i San Javier i huset til svigerfar. Her er for drevne charter-turister, de vet hva de skal melde seg på og hvor man kan hente brus og is, og hvordan få mest mulig ut av ting. 

Jeg klarer ikke spise skikkelig på buffet en gang 😂 Den første dagen til middag tok jeg svineribbe, en brushetta, en blomkål og brokkoli. Den andre dagen tok jeg laks, en lammekotelett, en bit lam fra en lammegryte, en ovnsbakt aubergine og et pizzastykke... Det skjer hver gang jeg spiser på buffet, ikke bare her i Syden men på jobbkonferanser osv også, masse rart på tallerkenen som ikke passer sammen.

Kanskje jeg lærer etterhvert!