Elf on the Shelf - første uken i advent

Da var første uken i advent over! Alven kom, i år som i fjor. På forhånd hadde han laget en byggeplass for å vise at han kommer.. (og mamma var litt for trøtt dagen før så brevet fra ifjor ble gjenbrukt 🙈 Noen ganger er det bra at jeg tar vare på alt mulig).

Vi var hos mine foreldre i Bergen og feiret bursdagen til nevøen min første helgen, så da begynte vi der. Fredrik syns det var veldig morsomt at alven fant oss selv om vi ikke var hjemme.

Jeg benyttet sjansen når vi hadde besteforeldre til å sove litt lenger. Jeg glemte å fortelle de at den ikke skal røres, så da jeg kom ned satt han og så på iPad med Alven på fanget :P og de hadde spist frokost sammen og det så veldig koselig ut, hehe.

Den første uken var det en del raske løsninger siden jeg har vært alene med barna, men jeg får se om jeg skal prøve meg på noen mer kreative ting etterhvert 😊

Vil du ha gratis trykksaker til Elf on the shelf? Som velkomstbrevet og konvolutten på første bilde, popcornboks, ønskeliste +++ Meld deg på alvebrevet her!