Elf on the shelf - andre uken i advent

De siste ukene har jeg igjen vært gressenke med syke barn, så derfor kommer dette innlegget litt sent 🙈

Det er av samme grunner ikke mye som er klart til jul i huset vårt, men alven som kommer vær morgen gjør at det er litt julestemning likevel! Fredrik løper ned så fort han står opp, så jeg håper virkelig jeg klarer å fullføre uten å glemme det en gang, hehe.

Andre uken i advent hadde vi følgende:

8. desember: Spiderman
9. desember: Alven på akebrett
10. desember: Magiske egg
11. desember: Alven har bæsja!
12. desember: Krympemaskin
13. desember: Luciatog
14. desember: Disse på dorull

Liten beskrivelse til noen av de:

Spiderman

Masken kan du få ved å melde deg på nyhetsbrevet.

Magiske egg

Her har jeg brukt en beskjedlapp som også er en av de gratis trykksakene jeg deler ut. Jeg laget til en skål med Oboy og en med to egg, og på lappen står det at man skal ta noen skjeer med “magisk pulver” på eggene og se hva som skjer etter barnehagen. Mens de var i barnehagen byttet jeg da ut eggene med to kinderegg.

Alven har bæsja!

Da tok jeg en Hersheys kiss sjokolade og la i et glass, den har fin form syns jeg 😂 Men man kan jo bruke andre småsjokolader også. Avisen alven holder er også en av de gratis trykksakene man får ved å melde seg på nyhetsbrevet.

Krympemaskin

Her kjøpte jeg vanlig Oreo og mini-oreo. Krympemaskinen er en boks det har vært to lyspærer i som jeg pakket inn i gavepapir og skjærte hull i på siden. Etiketten og "rampene” deler jeg også ut til de som melder seg på nyhetsbrevet.

Og da var vi over halvveis!!