Julekort fra Fotoknudsen!

Reklame

IMG_7266.jpg

I år er adventstiden enda travlere enn vanlig, siden jeg stort sett er alene med barna frem til jul. Men jeg prøver å holde på de fleste tradisjonene våre, hehe. Jeg jeg jo veldig glad i å sende (og få selvfølgelig) julekort, og i år også gikk vi for Fotoknudsen sine.

Noe av det jeg liker godt med Fotoknudsen sine jule kort er at man kan velge både helt ferdig design, eller helt blanke ark.. og alt imellom! I år er kortene nesten ferdig design, og var unna på 5 minutter!

IMG_7262.jpg

Forsiden gjorde jeg ikke noe særlig med annet enn å ta inn tre bilder av barna. Bildene er tatt ute i naturen i fine høstfargen, for vinteren lar jo seg vente på i år også.

På baksiden fjernet jeg mønsteret som var der siden jeg syns det ble litt mye. Skrev 2018 i stjernen og brukte et stempel som lå inne i editoren hvor det står “Med ønske om en god jul og et godt nyttår.

IMG_7263.jpg

Det er veldig lett å sette opp julekort i editoren, perfekt for travle småbarnsforeldre (og alle andre travle mennesker som vil ha fine julekort uten for mye styr 😝). Mine kort er 10x15 cm enkle kort, på ekstra matt papir.

Vil du kjøpe egne julekort hos Fotoknudsen? Her har du en rabattkode på 40% som du kan bruke 😊 Kode: JULEKORT42 og er gyldig til 6. desember 2018!

Innlegget er sponset av Fotoknudsen