Jonas 12 måneder!

jonas 12 mnd.jpg

Nå har han vært 1 år en stund da, men jeg har ikke fått anledning til å legge det ut før. Men nå er den nye nettsiden på plass, så da kan jeg bruke tiden på å lage innhold igjen 😊 Dvs den lille tiden jeg har, mannen min er jo bortreist både her og der frem til jul, så igår feks sovnet jeg sammen med barna. Våknet igjen noen timer senere og krysset fingrene for at jeg ikke skulle være våken til langt på natt. Viste seg at det var heeelt ubegrunnet redsel.

Dette månedsbildet blir da siste i rekken! Nå har jeg både Fredrik og Jonas på hvitt teppe fra 1-12 måneder. Nå må jeg bare hive meg rundt og få laget noe av det.

Jonas skal også få en årsplakat som Fredrik har fått, og den er jeg nesten ferdig med. Han begynte jo å gå allerede da han var 10 måneder, men ved 12 måneder har han sluppet seg skikkelig. Bruker fortsatt størrelse 80 i klær, og kan si et par ord.

Fortsatt ikke sånn kjempeglad i mat, men spiser middagsglass, grøt og frukt ihvertfall. Og litt skive innimellom. Veldig smilende og stort sett alltid blid, men en roligere type enn storebroren, hehe 😊