Reklame: Merkelapper fra Lappeliten

Reklame

IMG_6937.jpg

Med to barehagebarn går det en del merkelapper! Jeg har fått teste merkelapper fra Lappeliten og må si jeg er veldig fornøyd 

Både de vanlige merkelappene og strykelappene sitter godt. I tillegg er de litt små i størrelsen sammenlignet med andre jeg har prøvd, så de stikker ikke utenfor når man fester de på mindre vaskelappen. Det er så irrterende når de gjør det  Men det er likevel plass til 3 linjer med tekst på dem, så man kan fint få med både navn, adresse og telefonnummer om man ønsker det. Jeg tok kun navn denne gangen.

På hjemmesiden er det lett å designe sine egne, personlige merkelapper og de har masse søte figurer å velge mellom.

Jeg har barn som trekker av seg sokker overalt, så da syns jeg det er greit å merke sokkene også 

IMG_6926.jpg


Til å feste strykelapper inni sokker bruker jeg en rettetang. Denne metoden kan du bruke på alle klær egentlig, jeg syns det er litt styrete å holde på med strykejern. Og både strikkeklær og klær uten vaskelapp i nakken liker jeg best å bruke strykelapper på. Da legger du bare stoffet oppå den ene delen av rettetangen, så merkelappen og til slutt silkepapiret som følger med. Press hardt igjen og tell til 5. Du vet at den sitter godt når du kan se konturene av tekstilen gjennom merkelappen.

Jeg pleier å gjøre dette mens jeg ser på tv om kveldene, hehe 

Vil du vinne ditt eget sett med merkelapper?

Jeg får også lov til å dele ut et sett med valgfrie navnelapper til en av dere! Sjekk ut konkurranseinnlegg på instagram! Der heter jeg Spesiellinor.

ReklameEllinor