Jonas 11 mnd!

jonas11mnd.jpg

Da var han blitt 11 mnd! Jeg tenkte da han var 6-7 mnd og ikke kunne åle at han var litt senere ute, men nå kan han jo faktisk både gå og si noen ord ? Det er jo en god stund siden han tok sine første skritt, men nå slipper han seg alene også og går mellom ting hvor han ikke kan gå inntil noe. Han kan også reise seg rett opp selv fra gulvet.

Han sier ikke så mye enda da, men sier mamma, pappa, hadet og takk takk. Også sier han "deeeer" når vi spør hvor Jonas er, vi øver også på at han skal peke på andre ting men nå sier han stort sett bare "deeeer" uansett hva vi spør om.

Han blir også lysere og lysere i håret. Han ser nesten tynn ut i håret fordi det som vokser ut under er helt lyst, så blir spennende å se hva han ender opp som. Han blir nok ikke like lys som broren, men tror han blir blond ihvertfall.

Bildet er forresten ikke kappet, men wordpress gjør det med det første bilde, så bare trykk på det hvis du vil se hele :)

Når jeg får summet meg litt skal jeg lage en tutorial på månedsteppet, men det er jo mest relevant for de som har en kuttemaskin feks en Silhouette Cameo. Som kanskje noen har merket har jeg lagt ned nettbutikken min, da jeg desverre ikke har tid og overskudd til å drive den lenger. Men jeg håper på å da få lagt ut mer på bloggen så folk kan lage ting selv :)