Lamper fra Lampegiganten

Annonse

Etter at vi kjøpte helt nytt hus for 6 år siden har jeg blitt mer opptatt av belysning. Ikke bare skal det se bra ut, men det skal også gi fin belysning. På Lampegiganten har de tusenvis av lamper, så jeg er rimelig sikker på at alle kan finne noe de liker! Vi kjøpte faktisk Fredrik sin helikopterlampe der for noen år siden, og den har vi vært storfornøyd med. Her kan du se pendellampene for barnerom på siden deres. Det ser ikke ut til at de har akkurat den som vi kjøpte for 4 år siden, men mange i samme stil :)

Denne flylampen feks syns jeg var utrolig søt :) Den er kanskje mer til pynt enn til hovedbelysning. Men det er jo det fine med lamper, at de har forskjellig formål. Til hovedlys ville jeg nok hatt minst 3 pærer for at det skulle gi skikkelig lys.

En annen ting jeg også har vært veldig fornøyd med i huset vårt er mulighetene du har med å bruke Philips Hue LED lamper og pærer. Da kan du stille belysning, farge osv med app på mobilen! Vi har Philips Hue i stuen, på soverommet (genialt ammelys!) og på filmrommet. Det går også an å lage egne programm slik at lyset går på ved gitte tidspunkt, i den styrken du vil ha og den fargen.

På soverommet vårt har vi en sånn lysstripe festet under sengen, slik at vi ikke får det midt i ansiktet, og på natten tar vi på rød/oransje lys på svakeste, for det er det man våkner minst av. Så om vi må på do, bytte bleie eller amme, så har vi nok lys til å se men uten å våkne noe særlig av det.

I huset vårt har vi også en koselig hage med pallesofa og varmelamper, så der ønsker jeg meg noe skikkelig fin utendørsbelysning, slik som på bildet over. Vi kan sitte der ute til sent på kveld nå også, men med skikkelig belysning er det jo mye koseligere å sitte der.

Jeg vet ikke om vi kunne hatt så store lamper som de på bildet, men de har mye forskjellig type utendørslys også. Både små og støre, vegghengte, "løse" (som på bildet) og takhengte.

Innlegget er sponset av Lampegiganten