7 måneder!

6361409f-f09e-49d1-93b9-fbeae3276584.jpg

Lille, store Jonas har blitt 7 måneder! Nå har han virkelig begynt å teste ut stemmen, og synger og hviiiiner kjempehøyt! Fredrik er fortsatt store favoritten, latteren sitter litt lenger inne når det gjelder oss voksne. Som man sier i standup-verdenen; "Vi har mistet det". Om man føler seg teit fordi man tuller med en baby med å lage rare lyder, så føler man seg ihvertfall teit når babyen bare ser dumt på deg ?

Når bruker han 68/74 i klær. Jeg tenker alltid at han er så mye mindre enn Fredrik var på samme alder, men det er han jo faktisk ikke. Kanskje jeg bare husker Fredrik som veldig stor, men Jonas blir lille babyen min.

Han er blitt veldig flink til å spise. Både skive og havrekjeks, og smaker på det meste av middag vi spiser. Unntatt brokkoli. Jeg ga han en dampet kvast og han satt og grøsset og lagde grimaser av å bare ta på den. Det er det eneste han har fått han ikke en gang har tatt i munnen..

Han ruller på rygg og mage, og har begynt å komme seg mer og mer opp i krabbende stilling. Men kommer seg fortsatt ikke så veldig langt fremover. Egentlig litt avslappende siden vi enda ikke har rensket ut alt av (for) små leker i stuen ?