*Reklame* - Klarna smooth betaling

Reklame

Nå når jeg er hjemme i permisjon er jeg en aktiv nettshopper  ? Det vil si, jeg handler jo det meste på nett når jeg ikke er i permisjon også, hehe. Det er enkelt å sammenligne priser, raskt å se hvilke størrelser de har av klær og ikke minst, man trenger ikke reise seg en meter fra sofaen. Men nå i permisjontiden har det nok blitt litt ekstra ja.

Da er det kjekt at det finnes betalingsløsninger som Klarna. Som de selv sier, det er en smooth betalingsløsning! (Jeg kan skrive det, men man kan ikke si det på min bergensdialekt.. da må man ha østlandsdialekt). Med Klarna har man oversikt over alle regninger et og samme sted, de har en egen app, du kan enkelt utsette betalingen i 10 dager. Men noe av det beste som jeg syns er at det er en egen kjøpebeskyttelse som følger med. Spesielt ved kjøp fra utenlandske nettbutikker syns jeg det er en god trygghet å bruke Klarna. Hvis varene ikke skulle dukke opp, eller det er noe galt med dem kan man stoppe betalingen, eller kreve pengene tilbake. Dette kan lett rapporteres i appen eller på innloggingssiden på nettet. Jeg liker alt som er lett, ellers blir det fort til at jeg ikke gidder, og så irriterer jeg meg over det etterpå. Jeg er også trygg på at kortdetaljene er lagret trygt hos Klarna.

Du kan lese mer om Klarna ved å trykke på "Les mer" i videoen over. Du må forresten også se videoen, den er så ekkel! Haha. Ikke noe farlig altså, men det gir en litt annen opplevelse av "smooth" ?

I samarbeid med Klarna