Takkekort etter dåpen

takkekort-dåp.jpg

Produktene er sponset av Fotoknudsen

Da har vi fått takkekortene etter dåpen til Jonas, laget i samme stil som resten av trykksakene :)  Jeg laget kortene hos Fotoknudsen, hvor jeg valgte "Design dine egne kort". Hvis jeg ikke hadde hatt tema i dåpen, hadde jeg nok brukt et av de mange ferdige designene de har, og eventuelt redigert litt på dem bare.

Kortene er 15x15 cm på Premium trykk, med ekstra matt som tilleggsvalg. Jeg syns sånne kort blir finest når papiret er litt tjukt, og ikke minst matte. på fremsiden av kortet brukte jeg en bakgrunn og en ramme som jeg lastet opp selv, så jeg kunne bruke de samme elementene jeg hadde brukt på invitasjonen.

Den "snirkelen" er i editoren på nettsiden, under Bryllup. Under bryllup fant jeg mange fine elementer som også kunne brukes til dåp.

Inni kortet har jeg et bilde fra sermonien, med en gull-ramme, siden gull og grønt var temafargene. På høyre side brukte jeg et bilde av dåpsbarnet med mye hvitt på siden slik at det var plass til å skrive. Teksten la jeg til i editoren.

På baksiden brukte jeg også en ramme og figur som jeg har brukt i andre trykksaker til dåpen.

Innlegget er sponset av Fotoknudsen

LagreLagre