Fredrik i Telia-reklame!

Fredrik er med i den nye Telia-reklamen :) Her kan du se han to ganger. På hytten etter ca 7 sekunder og i sofaen etter 13 sekunder.

Han elsker jo oppmerksomhet, og syns det var kjempegøy på innspilling. Men det var krevende også, da en 3åring kan ha veldig bestemte meninger!

Feks spurte regissøren om han kunne legge hodet ned på skulderen til hun som spilte søsteren hans når de så på iPad. Da svarte han "Nei, jeg bare sitter sånn jeg" og ble sittende :p Heldigvis virket det som om de var vant til små barn, og presset han ikke til noe.

Vi ser jo aldri på TV så han har ikke sett reklamen på TV selv, men jeg viste den til han på YouTube. Og da smilte han og sa "Det er jo meg!". Men jeg tror ikke helt han skjønner forskjellen på det, og når vi har filmet han og vi ser det på macen .