Taco av rester av lammelåret

20180330_1625-påske_0041.jpg

Lurer du på hva du skal bruke restene av påskelammet til? For det er jo alltid rester. I år lagde vi taco av det, og det ble supergodt! Vi slo på stortrommen og lagde tortilla-lefsene selv også, men det er helt ok med butikk-kjøpte også.

Maislefser: Du trenger (til 2 voksne):

  • 150 g masa harina (et spesielt type maismel)
  • 2-2.5 dl vann
  • litt salt

Bland sammen ingrediensene og la stå i fem minutter. Form små baller på størrelse med golfballer av deigen. Press de i en tortilla-presse eller kjevle de flate. Stek i tørr stekepanne på hver side til de får litt farge.

Lammekjøttet:

Skjær lammekjøttet i biter og stek i 2 ss rapsolje på høy varme så bitene får farge. Ha over taco-krydder eller egen krydderblanding (jeg brukte cumin, chili, koriander, løk, hvitløk og røkt paprika - krydder).

Ellers bruker du det du liker av taco-tilbehør :) Hummus er også veldig godt til dette.