Påskekake med kvikklunsj

paskekake-kvikklunsj.jpg

Årets påskekake er vaniljekake kledd med kvikklunsj :) Vaniljekake:

100 g smør 5 dl vaniljesaus (hjemmelaget eller butikkkjøpt) 200 g sukker 1 ts vaniljeessens eller vaniljesukker 3 ts bakepulver 350 g hvetemel

Smelt smøret, avkjøl og hell over vaniljesausen. Ha alt det tørre i en bakebolle og hell smør/saus-blandingen over mens du rører. Jeg brukte en litt liten rundform (20 cm), slik at den ble en del høyere enn vanlig. Stekte den da ca 1 t på 175 grader, og skar av toppen slik at den ble rett etterpå.

Smørkrem:

200 g romtemperert smør 4-500 g melis 1 egg

Pisk smør og melis. Pisk inn egget.

Fordel kremen rundt hele kaken. Knekk opp kvikklunsj (jeg brukte 9 pakker) og sett de som staver inntill hverandre rundt hele kaken. Sett små eggeformede sjokolader på toppen.