Påskeegg-jakt! (+ gratis nedlastning av brev fra påskeharen)

20180331_1412-påske_0055-2.jpg

Igår hadde vi den tradisjonelle påskeegg-jakten hjemme hos oss :) Tidligere år har vi hatt en bilderebus (han får tildelt et bilde og skal finne tingen, og så er neste bilde under tingen og til slutt påskeegget), men det ble litt for enkelt i år. Så da fikk han tre gåter. Den første levert på et brev fra selveste påskeharen!

Mal til brevet kan du laste ned her :)

Du trenger da et program som kan skrive på bilder (eller app på mobilen). Bildet er A5 størrelse. Fonten jeg har brukt heter Torfino, men man kan bruke hva som helst :)  Litt sent (som vanlig) å legge ut malen nå, men den er jo like aktuell neste år.

Fredrik syns dette var kjempegøy, og klarte alle gåtene (med litt hjelp på den ene bare). Det var også utrolig morsomt at påskeharen hadde vært oppi sengen hans!

Den siste gåten var: "Siste stoppested er der hvor klærne blir rene".

Han skjønte fort at det var vaskemaskinen og løp for å åpne den opp. Men ble veldig skuffet da han åpnet den.. "Det var ikke der, mamma" sa han... Men jeg ba han lete litt inni putetrekket som lå der, og jammen hadde ikke påskeharen lagt fra seg to egg der.

Jonas var naturlig nok ikke veldig deltagende i år, og påskeegget med to smoothier oppi var mest for at Fredrik ikke skal være så vant til at alt bare er til han, hehe.  Jonas har forresten blitt flink til å rulle både på rygg og på mage, og samtidig blitt vanskeligere å ta bilde av.