Orlando: De første dagene

Flyturen gikk overraskende bra! Vi hadde bestilt en sånn bassinet (liten seng) som hang på veggen foran oss til Jonas, og der la han våken når vi spiste middag og jeg kunne legge han fra meg der når han sov. Han våknet en del oftere enn vanlig bare pga lyd og lys. Men jeg slapp å ha han på meg hele turen. Fredrik sov fint i stolen sin i 3-4 t før vi landet, og da klarte han fint å være våken på flyplassen når vi kom frem. Begge våknet litt tidlig (kl 4 og 5), men etter et par dager var begge på Orlando-tid.

Mannen fikk bursdagsgaven sin litt tidlig, og fikk kjøre Nascar på Daytona Speedway en av de første dagene. Fredrik syns det var veldig gøy å se på racerbilene en stund, og så ville han ha ipaden (det fikk han siden jeg hadde ansvar for begge alene i mellomtiden :P). Så da så han på Blaze og Monstermaskinene (racerbiler i tegnefilm i stedenfor liksom...) mens vi ventet på at pappaen skulle kjøre. Det var litt kalt de første dagene, så det passet egentlig greit. Da fikk vi gjort dette og handlet litt.

Det ligger på både Walmart og SuperTarget i nærheten, også har vi fått handlet litt på Premium Outlets Vineland. Det er to stk i nærheten her. Og den vi var på er den minste, men det var der de hadde en butikk med ammeklær (Motherhood Maternity). Vi var også på Baby Gap og Ralph Lauren. Vi sprer shoppingen litt utover så ingen blir lei :p Det er ikke bare bare å dra på shopping med to små på slep.

Vi spiser stort sett frokost, lunsj og kvelds i huset. Og middag ute. Den ene dagen var vi på 4 rivers smokehouse. Det er en utrolig enkel restaurant. Ligner mer på en kantine egentlig, med vanvittig god mat. De har ekte sen-grillet amerikansk mat (brisket, pulled pork ++), men du får alt med deg på et brett som om du skulle vært på Ikea. Genialt med barn!

Vi har også vært på BJ´s som er en vanlig restaurant, og familievennlig (eneste stedet jeg har sett en annen mamma amme offentlig!). Vi spiste grillmat der også vi. Baby back ribs til oss, og hamburger til Fredrik. Barnehamburgeren var lagt opp slik at det kun var karbonade inni hamburgeren og så måtte man evt ta på salat og sånt selv (og det skal jo han overhode ikke ha på, så det var genialt til kresne barn). Desserten var "kake med is oppå" som Fredrik kalte det. Pappaen hadde vist det til han på nettet før vi dro dit, så da servitøren kom med menyen pekte han bare på den og sa "jeg vil ha den, takk":

Etter noen dager med litt kaldt, ble det plutselig veldig varmt! Type 26 grader. Så da har det blitt en del bading. Det er både stort basseng på området og et lite basseng utenfor huset. Fredrik er som en fisk i vannet!

Jonas har ikke fått bade enda, men vi fant en UVdrakt på Babies R us, så tenkte å ta han med uti snart. Men han koser seg fint på teppe på bakken, eller i vognen.

Som reisevogn har vi Stokke Scoot med softbag. Den har vært perfekt her! Vi har en babyjogger city elite også, men jeg har ikke lyst å ha han bort fra meg enda, og han blir bare sur av å ligge i bagen. Scooten har halvveis oppreist stilling som passer fint nå, og den kan også brukes av en 3åring ved behov (men det har det ikke vært enda). Bildet er fra første dagen, da var det bare sånn 13 grader eller noe.

 

LagreLagreLagreLagreLagreLagreLagreLagre