Orlando: Forberedelser del 2

Nå er det avreise allerede imorgen!! Jeg håper vi har klart å pakke alt :p Jeg har bestilt en UV-drakt fra HM som ble sendt på mandag, så krysser fingrene for at den kommer frem imorgen før vi drar.. Hvis ikke får vi kjøpe noe på Walmart. UVdrakter er det jo stort sett bare norske barn som bruker. Ellers andre ting vi har forberedt:

Flybilletter Jeg fikk noen spørsmål om hvilke flybilletter vi har. Vi flyr med Norwegian, og billettene kostet ca 11 000 kr tilsammen. Da har vi også fått booket sånn babyseng som henger på veggen. Norwegian flyr direkte til Orlando og det tar ca 10 t. Veldig greit å slippe å bytte fly. I følge nettsidene har de også USButgang ved hvert sete så man kan få ladet mobil og diverse.

Pakke til barn Vi pakker klær for ca en uke til hver. Vi har også med solbriller, solkrem med fysisk filter, sandaler, bleier (til en god stund ihvertfall), bæresele, litt leker og bøker og øretelefoner til ipaden (til Fredrik). På forhånd har vi fylt ipaden med serier og filmer, og har med oss matpakke (skiver og grove vaffler), rosiner og smoothiebiter.

Fredrik har en sånn til håndbagasje som han har fått lagt litt leker i, men de andre tingene vi trenger i håndbagasjen skal også oppi der, og skifteklær. Når vi drar midt på kaldeste vinteren så tenkte vi at han skal få ha på seg ullundetøy, fleecedress og en tynn jakke (som er grei å ha der nede også uansett), også har vi bomullsklær vi kan bytte til på flyet. Til oss voksne lar vi vinterjakkene ligge hjemme og tar med oss fleecejakker og lue og så får vi heller skyndte oss inn på flyplassen. Vi lar noen fleecetepper ligger i bilen også.

Været der nede har vært litt varierende i det siste. Fra 0 til 25 grader liksom. Så vi tar med litt i tilfelle det blir kaldt også.

DisneyWorld I innlegget om de første forberedelsene skrev jeg om hvilke fastpass vi hadde valgt til Magic Kingdom. Nå har jeg også booket til Epcot, men der var det ikke like mye spennende å velge mellom; Nemo and friends, Meet Disney Pals (Mikke Mus) og Frozen Ever after. Møte med Elsa og Anna hadde ikke fastpass-mulighet, ellers hadde vi jo tatt det :p

Jeg har også booket middag. Det burde vi jo egentlig sett på for lenge siden, da man kan booke et halvt år i forveien eller noe. Men da hadde vi ikke planlagt når vi skulle dra enda, og man må ha kjøpt billetter før du begynner å booke ting.  Så de kuleste middagene var tatt. Men jeg fikk booket Character Dinner på Crystal palace (med Ole brum) i Magic Kingdom, som er rett etter den ene paraden og ligger i Main Street. På Epcot senteret booket jeg Chip n´Dale Harvest Feast dinner på Garden Grill (med Snipp og Snapp). Det er buffet begge plasser, så forhåpentligvis finner Fredrik noe han liker også. Han er jo ikke akkurat storspist på middag..

Så nå tror jeg vi snart er klare!!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre