Årskavalkade 2017!

Ønsker dere alle et godt nyttår med et lite tilbakeblikk på året som gikk her på bloggen :)  Det blir ikke noe fra hver måned, men de aller fleste årskavalkader som blir alt for lange er ikke så voldsomt spennende for andre å lese :p I januar var det juletrefest i barnehagen og jeg fikk testet ut kakeprinteren min igjen :)

I mars begynte solen å titte litt frem, og den verste graviditetskvalmen var gitt seg litt. Selv om det ikke var annonsert offentlig enda da. Så da begynte jeg å bevege meg litt ut av døren ihvertfall,  hehe.

Påskeharen var snill i år! Han hadde gjemt en hel bøtte (som jeg hadde pyntet) med godteri i nattbordet! Fredrik gikk og sjekket flere ganger etterpå også om det var kommet noe nytt, hehe. Bøtten er pyntet med vinyl som er skjært ut med Silhouette-maskinen min.

I mai annonserte vi graviditeten :). Formen min var kommet seg såpass at jeg orket å sitte oppe med pcen i fanget. Og fikk laget ting som dette:

I juni var vi både i Mikkelparken og Bjørneparken :) Vi kjørte bort, men det var egentlig litt lenger enn både meg og Fredrik orket. Jeg sverger til fly for å si det sånn!

I juli feiret vi Fredrik sin 3årsdag på forskudd med familien. Da laget vi minionskake og masse pynt:) Og han var veldig fornøyd. I år også var det fint vær på bursdagen hans.

I august hadde vi barnebursdag, med enøyd Minionskake, men mye av den samme pynten. Barnebursdagen var litt "vanskeligere" for Fredrik. Det ble litt mye inntrykk med en gang, men så gikk det bedre etterhvert :) Men så var det også fullt hus, med 15 barn rundt bordet som også hadde med seg foreldre, som ikke fikk plass rundt bordet.

I september ble lillebror, Jonas, født :) Han var navnløs noen uker, og Fredrik kalte han Jonatass i starten. Men nå er det bare Jonas. En ny hverdag for oss!

..og da han fylte 1 måned klarte jeg å få ferdig dette teppet som jeg har planer om å ta bilde av han på hver måned til han blir 1 år :) Teppet er et swaddeling blanket fra ebay (som en stor gulpeklut), men vinyltrykk som jeg ha laget selv.

I hele desember har alven (elf on the shelf) som en julekalender :)

Det var gøy for både liten og stor!  Det har vært et fantastisk år, og nå gleder vi oss til neste!