15.-19. desember / Elf on the shelf

Nå lå vi så langt bak med blogginnlegg at jeg måtte ta et samleinnlegg :) Vi har gjort det litt enkelt den siste uken, men de har blitt vel så godt mottatt.

15. desember var alven fanget inne i et glass! Jeg sa til Fredrik at det stod "hjelp" på  lappen, og da sa han at vi må hjelpe han. Ta han ut av glasset. Det var ikke helt gjennomtenkt, haha. Men når alven hadde bedt om hjelp så måtte nesten få lov til å hjelpe.

Grist med tannkrem i vasken! Det hadde vært gøyere om tannkremen var farget, men av de 5 (!) tubene vi hadde var det ingen... Fredrik lo godt av denne da. Det var visst mye mer morsomt når han var andre steder enn på kjøkkenbenken. "Det har han ikke lov til!".

Søndag 17. oktober leste han bok for vennene sine :) Men i følge Fredrik hadde han ikke lov til det heller..

Julenissen (som Fredrik plukket ut på Plantasjen i fjor, jeg prøvde å få han til å ta den hvite og grå), Kaptein sabeltann, Duplomannen og Dinosauren var veldig fornøyd med å få opplest farger fra en Gruffalo bok.

På søndag laget vi snøengler utenfor huset vårt, så da var det på sin plass at alven gjorde det også :)

Og 19. desember hadde alven tatt på seg masse plaster! Det endte med at Fredrik tok ut resten av plasterne av boksen og tok de på seg...

Jeg har gått litt tom for ideer som er lett å sette opp, så enten må jeg finne noen nye eller så må jeg gå for noen av de avanserte ideene mine, hehe :)

LagreLagre