Juletre

Årets juletre kommer fra noe så romantisk som bensinstasjonen borti gaten her. Egentlig hadde vi tenkt å dra på sånn "hogg-juletre-selv" greie i Hebekkskogen, men siden den var langt ute skogen og jeg ikke alltid klarer å gå superlangt enda så ble det bensinstasjonen. Det er litt å gå det og altså. Men om det skulle bli krise så kunne alltids mannen dra hjem og hente bilen liksom. Dessuten kunne Fredrik sykle, og Jonas trilles.

Vi tok et litt smalt tre slik at vi fikk plass under vognen, hvis vi tok av bagen og satt den på igjen etter at juletreet var plassert på understellet. Fredrik stod og vugget på Jonas mens pappaen styrte med juletreet :)

Etter noen dager i boden har vi tatt juletreet inn og pyntet det :) Fredrik har hengt opp en del kuler, alle i 80 cm høyde over gulvet på en rett linje. Så jeg spurte fint om jeg kunne få flytte litt på de, hehe. Det fikk jeg heldigvis lov til.

Jeg tok ikke de dyreste kulene i år, selv om det egentlig er i år jeg burde bruke de. Når vi har et stort barn som ikke knuser kuler med vilje lener, og et lite barn som ikke er bevegelig.

Jeg har også laget julekuler med "Min første jul" på ene siden og Jonas 2017 på andre siden, og Fredrik 2014.

PS: Imorgen gjester vi Mammabanden på snapchat  :) Legg de til hvis du vil se!