4. desember / Elf on the shelf

Idag hadde alven vår kledd seg ut som Spiderman! Det var veldig rart, og Fredrik var usikker på om han hadde lov til det. Men gøy var det :)

I hverdagen kommer alven på besøk etter barnehagen, og ikke om morgenen. Rett og slett fordi det er koseligere når vi ikke har dårlig tid, og jeg trenger ikke være redd for at noe ikke holder seg på plass i løpet, hehe.

Spiderman var egentlig veldig enkel: Jeg fant Spiderman-tegning på nettet som jeg printet ut og klippet ut. Den er bare festet med dobbeltsidig teip i ansiktet. Hendene er strake og holder seg sammen med borrelåsen som jeg har sydd på (men det går sikkert fint uten også), og så har jeg bøyd beina å tatt de bak armene. Jeg knøt så tråden rundt ene armen og surret rundt begge beina. Det er viktig at tråden gå på på baksiden, ellers blir den hengende skjevt.

 

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre