Årets pakkekalender

Noen syns kanskje det er overflødig med både alv og pakkekalender hver dag. Men her har vi tenkt at det er alven som leverer gavene, også er det veldig små gaver :) Vi kjøpte en ganske stor boks med Lego Junior, det passer fint til en 3 år gammel gutt (som er ganske flink til å bygge!).

Og så har vi delt opp boksen slik at han får litt hver dag, og da med de tilhørende sidene i bruksanvisningen.  Da må man sortere all legoen først, men tenker det er mer spennende enn å få tilfeldige ting så det ikke er noe å bygge før julaften.

Og gavene er så små at de passer oppi julekalenderen vår. Da blir de litt ute av syne for 3åringen som ikke er så tålmodig også :p

Gavene over er altså ikke fra i år, men gjenbruk av et gammel bilde. Imorgen går turen til Bergen, og jeg ser jeg har planlagt mye mer enn jeg har energi til, hehe. Vi har fått lånt oss både vogn og bilstol der borte, så det gjør jo reisen mye mer behagelig når man slipper å drasse på det. Dessuten har jeg fått en baby som har blitt flaskenekter, så all mat er medbrakt!