Elf on the shelf velkomstbrev

I år skal denne alven komme på besøk til oss hver dag i desember frem til jul :) Det er etter den amerikanske tradisjonen Elf on the shelf, hvor det kommer en alv hver dag og gjør rampestreker for de som bor i huset. Med vår egen vri da. Feks må vi introdusere han litt dagen før, siden vi reiser til Bergen den 30. og er borte hele helgen, så da må han bli med oss dit. Også blir det ikke bare rampestreker, men en dag feks pepperkakebaking eller lignende. Jeg har ikke satt opp hele kalenderen enda, men det blir litt kos, litt godteri og litt.

Få gratis mal på velkomstbrev her!

Jeg har kjøpt et sett på Nille med en liten dør, stige og postkasse hvor alven skal bo på kjøkkenet. Og så har jeg fått laget et brev fra Nissen i Photoshop som forklarer (veldig enkelt siden det er til en 3åring :p) hva som skal skje frem til jul.

På Pinterest-siden min har jeg en Elf on the shelf tavle hvor jeg lagrer inspirasjonen min. Jeg gleder meg til å lage små scenarioer til de små, og håper ihvertfall eldste syns det er like gøy som meg, hehe.

Her er litt inspirasjon for et par jeg har lyst å prøve:

 Flere som skal ha besøk av Elf on the shelf i julen? :)