Årets juleforberedelser! (+Gratis nedlastning av tall til julekalender)

Å lage pakkekalender selv er egentlig ganske lett :) For noen år siden kjøpte jeg bare papirposer og limte på tall jeg hadde skrevet ut på tykt papir. Enkelt og greit hvis ikke gavene er for store!

Hvis du vil bruke disse tallene til din julekalender kan du laste ned de ned her:

1-12

13-24

Jeg skriver de ut på 250 g kartong, og trykker ut med en 2" sirkelpunch (men da må du skrive ut i 100% størrelse, ellers blir de litt for små).

Jeg er litt usikker på hvilken variant vi går for i år. De siste årene har vi hatt denne pakkekalenderen:

Jonas trenger jo ikke noe kalender i år, men så venter kanskje til neste år med å kjøpe to like.

Men det får eventuelt bli neste år.

Jeg har kjøpt en til julestrømpe da, selv om Jonas er litt liten for det enda. Men nå har de ihvertfall hver sin fra Fabelab:

Den hvite/svarte-juletrenden får holde seg et par år til, hehe. Vi har vel omtrent ikke noe grønt eller rødt, litt sølv og gull bare.

Jeg har også laget julekuler med skrift på som er fylt med hvite fjær eller "snøkuler". Denne laget jeg til hun som var vertinne for jentejulebordet jeg var på forrige uke:

Tenkte å lage et par slike til oss også. Har laget en som er større med Jonas sitt navn og "Min første jul".

Reklame for egen nettbutikk:Disse finnes forresten i nettbutikken også: 6 cm julekuler og 8 cm kuler.

Siste jeg har begynt å forberede er "Elf on the shelf", som er en amerikansk tradisjon om en rampenisse som kommer og lager fantestreker i adventstiden :)  Han ser slik ut:

Og han "flytter inn" i desember også lager man scener av rampestrekene han har gjort i løpet av natten. Eller i vårt tilfelle blir det når Fredrik er i barnehagen som regel. Vi er borte første helgen i desember da, så mulig rampenissen må bli med oss til Bergen også.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre