Farsdag

Vi pleier ikke gjøre masse ut av fars og morsdag, men gave og kort pleier vi å gi :) Årets kort ble lagt i litt hast imorges, så der har det sneket seg inn en skrivefeil. Vi kan late som om det var Fredrik som skrev det.

I helgen kom den første snøen også! Vi har hatt besøk av min søster og familien i helgen, og med 4 små under 5 år var det greit å kunne gå ut litt!

Vinterdressen fra i fjor passer heldigvis også i år, så da kjøper jeg neste års dress på salg igjen i januar som jeg pleier.  Men vintersko må vi ha nye av hvert år.

Før Jonas ble født var det noen i gangen vår som skulle kjøpe noe vi hadde lagt ut på Finn som spurte hvor mange barn vi hadde og pekte på alle barneskoene som stod der... Ett barn! Vi har ett barn og hva som føles som en million par med sko. Jeg har alltid tenkt at han har for mange par, men da han begynte på storebarnsavdelingen fikk han enda et nytt par med støvler da han i en periode lå og badet ute hver dag.

Jonas får ikke vinterdress før neste år. Han ligger jo bare i strikkeklær og ulltøy i vognen, og nå har jeg jo fått meg bærejakke, så da trenger han ikke det i bæreselen heller:

Det er ikke så mye skigåing på meg da, mer sånn til og fra barnehagen. Og nå er det så mange år (og to hofteoperasjoner) siden sist jeg stod på ski at jeg tipper folk hadde snakket til meg på engelsk fordi det hadde sett ut som om jeg nettopp hadde kommet til landet.

Jakken ser litt større ut på meg også, sikkert fordi jeg er så lav. Også er babyen fortsatt ganske liten. Men den er helt super! Den heter vinterjakke, men det er ingen dunjakke. Mer som en tykk høstjakke så den er helt fin nå.  Jeg bestilte min fra MamasLife i Danmark, siden de norske nettbutikkene bare hadde tynne skalljakker inne. Jeg ville helst ha en litt tjukk, men mulighet til å bære både foran og bak. Denne har også et gravidinnlegg,  men det hadde jeg ikke fått brukt uansett siden  det har blitt sommer før jeg fikk mage begge gangene. Jakken er fra Mamalila, og de er litt stor i str. Jeg er S nå, mens i jakken har jeg XS og jeg kunne ikke hatt større.