Halloween! :)

Halloween i år var det andre gang Fredrik gikk sammen med noen jevnaldrende fra nabolaget. I år som i fjor var han, etter eget ønske, krokodille. Greit for oss som slipper å kjøpe nytt kostyme :p

Lillebror måtte også være med. Så jeg kledde bæreselen inn i oransje stoff og klippet hull til ansikt, så var han gresskar. Han skulle egentlig ha på seg en litt stor grønn lue som er mannen sin, før jeg fant ut at han hadde jogget med den for noen dager siden, i regnværet. Og bare tørket ikke vasket. Men de fleste skjønte hva han var likevel.

Det er egentlig helt syke tilstander på feltet her på Halloween. Det virker som om alle er ute, noe som er kjempegøy.Både voksne og barn. Heldigvis er det noen voksne igjen inne i husene så barna har noen å ringe på til.

Vi gikk bare en halvtime. fre kl 18-18.30, og det var mer enn nok for 4 oppgirede 3åringer. Vi gikk forbi en voksen mann kledd ut som Darth Vader med lyssabel, og Fredrik brøytet seg frem og sto bare foran og stirret facinert på han. Jeg tror ikke han skjønte at det var en ekte mann, hehe. Det kan godt hende det var noen vi kjente også, det var ikke så lett å se.

Har sett at flere bloggere kaster barnas godteri om de får smågodt som ikke er pakket inn. Det gjør vi ikke her altså. Så mye rare bakterier som de får i seg i barnehagen så klarer jeg ikke helt å se at smågodtet på halloween skal være noe verre. Da kan man jo nesten ikke kjøpe smågodt i butikken heller :)

Hjemme pyntet vi døren med banneren og flaggermusene på det øverste bildet, og satt ut en svart gresskarlykt fra Nille så barna skulle vite at de kunne ringe på her. Før vi gikk ut selv syns Fredrik det var kjempegøy å åpne, men når vi kom tilbake og han hadde sitt eget godteri var det ikke så spennende lenger. Men han spiste skive til kvelds før godteri (utenom det han spiste på veien da, det var ikke til å unngå). Det var jeg litt imponert over!

(Kaken på det øverste bildet var forresten ganske unødvendig, men jeg hadde lyst til å bake :p)