Fotballreiser :)

Reklame

Fotballbillett.com er en samleside for fotballreiser, hvor du kan kjøpe billetter til fotballkamper i utlandet og hele pakkereiser. Det er over 20 forskjellige selskaper og du kan sammenligne priser og forskjellige tilbud og finne det som passer best for deg :)

Jeg har jo faktisk vært på fotballreise selv! Og til å ikke være fotballinteressert så er det absolutt å anbefale. For en del år siden fikk mannen en fotballreise, pluss hotell og fly, til Liverpool. For å se Liverpool - Tottenham.

Da hadde vi først noen dager med shopping, god mat og kos, før kampen var den siste dagen. For de som følger ekstra godt med og kanskje husker det, så var det en kamp hvor det kom en katt inn på banen :p

Før kampen var vi på puben som "hørte til" laget rett utenfor Anfield, og for et liv og for en stemning! De danset og sang så hele gulvet ristet, hehe. Alle var i godt humør og selv om det bare var oss to så var det mange som snakket med oss, både nordmenn og engelskmenn. Inne på kampen også var det en helt magisk stemning. Nesten som å være på konsert, og det får du ikke via tv-skjermen. Billetter til Liverpoolkamper kan du finne her. På hver lag ligger det terminlister og den billigste prisen, og så kan man trykke inn på den kampen man vil se for å se de forskjellige tilbudene, noen kun kamper og andre hele pakker.

Fordelen med pakkereise også er jo også at det er lettere å booke om hvis fotballkampen skulle bli flyttet. Da har man jo alt på en plass. Og fordelen for sånne urutinerte som meg som ikke er særlig opptatt av fotball, men har en mann som er, er jo at man slipper å leite hele internett rundt for å finne ut hvordan man kjøper billetter og hvilket hotell man burde bo på :p

Innlegget er sponset

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre