Gravidoppdatering uke 37

♥ På vei: 37 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥ Neste kontroll: Revmatolog ♥ Trimester: 3. trimester ♥ Innkjøp: Sengehimmel ♥ Bevegelser:  Roligere og litt annerledes bevegelser enn før. Men de sier det er normalt. ♥ Plager: Sliten, vondt i muskler og ledd, bekken. Umulig å ligge på ryggen, men sånn har det jo vært lenge. ♥ Mat: Vanvittig sulten for tiden! Men så vokser han vel og legger på seg sånn som han skal forhåpentligvis :) Han gjør vi ihvertfall det til hver kontroll. ♥  Så stor er babyen: I følge appen er han 3 kg nå. Jeg skal ikke til tilvekstkontroll igjen før om en uke så umulig å si om det stemmer, men det er ihvertfall tungt nok for meg :p ♥ Leie: Hodeleie ved sist kontroll ihvertfall, føles ikke som om han har snudd seg. ♥ Søvn: Våkner mye og skal tisse, men er bedre i bekkenet med behandling så da sover jeg bedre også :) ♥ Vektøkning: 10 kg

Nå er det vel egentlig bare å gå og vente.. han har allerede holdt seg inne så lenge som han "må", så da får vi se når han evt bestemmer seg for å komme. Dagene går jo når man har en aktiv 3åring, så jeg hadde nok syns det var lenger å vente om jeg hadde vært gravid så lenge forrige gang.

Tok et lignende bilde i dette innlegget, og ser at magen har blitt større ja! Det er ca 10 uker mellom bildene. Fredrik har valgt ut en bamse han skal gi til babyen også :) Den står klar nedi lekegrinden og venter. Jeg tror ikke helt han vet hva vi venter på. Da en i barnehagen spurte om han ikke var blitt storebror enda sa han: Joda! Og at jeg hadde en baby i magen :)

Føler meg alltid litt teit når jeg tar bilder av meg selv alene midt på dagen :p Men heldigvis er det ikke så mange andre hjemme, og jeg har tynne gardiner foran vinduet. Jeg tar ikke så mange bilder av meg hjemme til vanlig akkurat.

Forrige gang fikk vi fine bilder av oss som par også, men det har vært litt vanskeligere å få til denne gangen. Ihvertfall ute. Bildet over er fra 2014 altså. I uke 26. Men jeg får se om vi får til å ta noen bilder av oss på kvelden hvis vi ikke er aaalt for trøtte (noe vi vanligvis er...)

LagreLagre