Gravidoppdatering uke 34

 

♥ På vei: 34 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥ Neste kontroll: Tilvekstkontroll på Rikshospitalet ♥ Trimester: 3. trimester ♥ Innkjøp: Tøyposer, pumpedeler, flasketutter, smokker og andre praktiske ting ♥ Bevegelser:  Mye sparking opp under ribbeina. Fortsatt mest på høyre side. Han ligger med hodet ned, så kjenner sparkingen mye kraftigere enn storebror som lå i sete. ♥ Plager: Vondt i bekkenet og generelt veldig lite energi. ♥ Cravings:  Mest craving på ting jeg ikke har lov til å spise, hehe. Spekemat og sånt, men det kommer jeg ikke til å spise. Men spiser feks ost og kjeks med oster som er gravidvennlige.. hjelper litt! ♥  Så stor er babyen: I følge appen er han ca 44 cm og veier rundt 2,5 kg. Det stemmer bra med hva Fredrik veide da han ble født ihvertfall. Men får se på tilvekstkontrollen på mandag hva de sier der. Selv om det ikke er helt nøyaktig nødvendigvis. ♥ Søvn: Søvn har faktisk blitt bedre! Jeg må ikke opp like mange ganger å tisse om natten/morgenen, og det hjelper jo på, hehe. ♥ Vektøkning: 8 kg

I tillegg til de "vanlige" gravidbildene jeg prøve å ta så ofte som mulig, så har jeg tatt noen svart hvitt bilder som jeg tenkte å sette sammen med et bilde i samme klær hvor jeg holder babyen.. Men her har dere de to første :)

 

LagreLagreLagreLagre