Graviditetsoppdatering uke 31

Daaa, endelig kom det en oppdatering fra meg :p Fredrik hadde sommerferie fra barnehagen de 3 siste ukene, og da fant jeg rett og slett ikke noe overskudd til å ta bilder eller skrive noe særlig. Da prioriterte jeg å bruke energien min på han :)

Siden sist har bekkensmertene kommet for fullt. Jeg ventet egentlig bare på det siden det skjedde sist også. Jeg fikk henvisning fra fastlegen til fysioterapeut, men da jeg ringte dit svarte de bare surt at de hadde masse ventelister nå.. så da får jeg vente i spenning. I mellomtiden har jeg gått til privat kiropraktor, og det har hjulpet mye! Har masse deilige låsninger i nakke, rygg og bekken. Så det var digg å få knekt opp litt. Amming gjør jo ikke akkurat underverker på skuldre og nakke heller (jeg hadde ihvertfall mye vondt der det lille jeg fikk ammet sist).

♥ På vei: 31 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥ Neste kontroll: Tilvekstkontroll på Rikshospitalet ♥ Trimester: 3. trimester ♥ Innkjøp: Hjelpebryst, Calma Medela flaske.. ikke noe spennende med andre ord :p ♥ Bevegelser:  Merker kraftigere bevegelser nå, både lenger oppe og lenger nede. Så tydelig at han har strekt seg! Mer aktivitet på dagen nå også. ♥ Plager: Veeldig sliten, og hadde ekstremt mye halsbrann så jeg måtte få ny medisin på resept og etter det har jeg ikke hatt det. Nå er det bekkenet som plager meg mest, og generelt følelsen av å være stor/tung/mangle magemuskler. ♥ Cravings:  Litt liten matlyst i denne varmen, og når jeg er så sliten. Men prøver å spise og drikke så mye jeg kan. ♥  Så stor er babyen: I følge appen er den like stor som kokosnøtt og har alle fungerende sanser - syn, hørsel, smak, lukt og følelser. Så han hører godt 3års-trassen som foregår på utsiden :p Men og en søt liten stemme som synger for magen (storebror altså) :) ♥ Søvn: Tja... har problemer med å sovne pga vondt i muskler, og så våkner jeg tidlig fordi jeg må tisse og har problemer med å sovne igjen, så blir lite sammenhengende! ♥ Vektøkning: 7 kg

Forrige gang har jeg ingen bilder fra etter uke 32. Det er jo denne uken (siden jeg ligger en uke etter med oppdateringer). Men planen er å få tatt nye bilder denne eller neste uke.. og forhåpentligvis holder han seg inne helt til termin!

LagreLagre