Hugo Boss parfyme

Reklame

Parfyme er så mye mer enn bare en "godlukt". Jeg kan finne gamle parfymeflasker og minner fra ungdomsskolen, en sommerferie eller første daten med kjæresten min dukker opp med en gang. Hjernen er ganske rart satt sammen sånn, at bare en liten lukt av noe kan fremkalle så mye minner. Man får bilde i hode, og følelsen av å være der med en gang. Min bestemor pleide å ta vare på gamle parfymeflasker (eller hun tok vel egentlig vare på absolutt alt...), og når jeg var liten satt jeg ofte og lekte med de og så for meg hvordan det var da hun var ung.

Når mannen er borte pleier jeg avogtil å lukte på tskjortene hans, hehe. Høres litt teit ut, men det lukter annerledes når parfymen har vært på han, og ikke bare lukte rett fra flasken. Vi bruker faktisk begge to Hugo Boss Orange. Den finnes for både mann og dame, og så er flasken ganske pen å se på også!

På Nordic feel kan man kjøpe parfymer og få tilsendt fraktfritt i posten. Hugo boss parfyme. De har også masse forskjellige andre merker. Escada er et annet merke som jeg har brukt i mange år. De har veldig sommerlige og lette parfymer med en ganske ung duft. Jeg vil jo late som om jeg er ung et par år til :p hehe. Men jeg har faktisk brukt den, i forskjellige typer i sånn 10 år tror jeg. De kommer med ny sommerduft om sommeren, så da har jeg pleid å kjøpe den. Men i fjor så ville jeg prøve noe nytt, og da falt valget på Hugo Boss Orange. Den lukter litt mer voksent, men ikke damete liksom. Også matcher den jo mannen sin duft :)

På siden kan du også kjøpe det meste innen skjønnhet og velvære. De har sminke, hårpleie, hudpleie ++ i kjente merker. De har blant annet de jeg bruker mest: Shisheido (super for sensitiv hud!) og bareMinerals, men veldig mange flere også.

Når babyen blir født kommer vi begge til å ha en parfymefri periode, men jeg husker at når første ble så stor at det var greit å begynne igjen så hadde jeg nesten glemt hvor godt det luktet, hehe :) Så det neste året blir det nok mest om det er noe spesielt. En av få ganger jeg skal gå ut. Men frem til da så skal jeg nyte godlukten. Selv om den da blir byttet ut med en annen godlukt... baby altså ;)

Innlegget er sponset

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre