Nye gravid magebilder, i melkebad!

20170802_1327-melkebad_0013.jpg

Siden jeg begynte å snuse på gravidbilder på Pinterest har jeg bare ventet til magen har blitt stor nok til å ta sånne fine bilder i melkebad. Og jeg måtte vente til sommerferien til Fredrik var over, hehe.

Jeg syns disse bildene blir så fine og rene, og ikke så vanskelig å ta!

Jeg brukte melkepulver om de har i innvandrerbutikker (de heter instant milk eller noe sånt. Den vi hadde var fra Nestlè). Hadde i nesten hele boksen og pisket det inn med en visp. Men man kan fint bruke vanlig melk også. Badekaret er halvfullt med passelig varmt vann. Og så la jeg meg oppi, før mannen la oppi blomster og tok bildene.

Kjolen er fra Ebay, så blomstene er det dyreste på dette bildet :p Og de var sånne 3 for 2 på Mestergrønn så de var ikke så voldsomt dyre de heller.

Når babyen er et par måneder så skal jeg prøve å få tatt bilder i melkebad av den også. Fredrik er for stor og hadde sikkert bare plasket rundt, hehe.

Det kommer en "ordentlig" gravidoppdatering slik de jeg har laget før (her, her, her , her, her og her), men først må jeg bare få redigert det i Photoshop. Disse gikk litt fortere å redigere ;)

LagreLagre

LagreLagre