Ebay-kjøp til graviditet og baby :)

Jeg har handlet en del på Ebay i det siste, og tenkte jeg skulle dele de beste kjøpene med dere :)  Linken jeg har kjøpt fra ligger på hvert produkt, men jeg legger ved søkeord også. Hånd og fotavtrykk kit:

Dette kjøpte jeg sist gang også, men visste ikke om det da han var nyfødt, så jeg har avtrykk fra han er større. Nå har jeg kjøp 3 stk så jeg kan ta avtrykk ved forskjellige alder. Med disse kan du ta avtrykk uten søl fra maling!

Søkeord: Inkless hand footprint kit

Vanntett pose til stellevesken:

Jeg har sånne små poser som man kan hive søppel og bleier i til det skal kastes, men disse er fine til klær som har blitt våte :) Finnes i mange forskjellige farger og typer.

Søkeord: Waterproof diaper bag reusable

Amme-BH:

Disse ammeBHene er supermyke og kjempegode :) Har ikke brukt de under amming enda da, men de støtter god og er paddet. Noe jeg syns er bra. Føler som om det ser ut som om man går uten BH hvis de ikke er det. I AmmeBHer kjøpt i Norge bruker jeg M, mens her måtte jeg L.

Søkeord: Maternity nursing bra

Søt pyntebamse:

Jeg kjøpte den som heter Grey Totoro.

Søkeord: baby pillow cotton room decor¨

Kanindress:

Kjøpte den i størrelse 6-12 mnd og satser på at den passer til påske!

Søkeord: Newborn rabbit outfit

Har kjøpt flere ting også, hehe :) Men si gjerne fra hvis dere vil ha mer tips!

LagreLagre