Babykrøniken - Vinn et eksemplar!

 

Reklame

Da Fredrik var baby begynte jeg på en sånn babybok hvor man kan fylle inn ferdige sider og lime inn bilder. Valget falt på Babykrøniken. Jeg ville ha den fordi jeg syns den inneholdt alle de viktige elementene fra min egen babybok. Jeg har tidligere også laget et innlegg om Fredrik sin bok.

På hjemmesiden deres står det at boken inneholder:

 Innholdsfortegnelsen tar deg raskt til siden du ser etter    I plastlommen kan du oppbevare gratulasjonskort og bursdagskort   En svangerskapsdel har sjekklister og handlelister mens du venter    Egen plass til ultralydutskrift, bilder, hånd & fotavtrykk…    Familietre og familiebilder   Babyens første ord, hårklipp og bursdagsbesøk…    Vekstkurve, vaksinasjonsprogram og logg for syke- og tannlegebesøk   Brev til babyen og foreldrenes notater  Og masse plass til notater, felte tenner og mye, mye mer…

Og den levde absolutt opp til forventningene! Man kan begynne å skrive i den i graviditeten også følger den barnet de første 2 årene. Det er også noen sider om når de mister tenner og sånt, men det får jeg bare føre inn senere eventuelt.

Så denne gangen ville jeg også ha samme bok, litt for at det ikke skal bli krangling også, haha. (Boken er sponset av Forlaget 67n).

Det er ikke så mye som kan fylles inn enda siden han ikke er født, men jeg har fått fylt inn info fra svangerskapskontrollene, bilde av meg og bilde av hele familien.

Det er egne sider til "tiden vi lever i nå". Hvor man fyller ut hva ting koster idag, frimerker og penger. Snart må de vel bytte ut  Sedler og mynter med "et gammelt visakort" haha :p. 5er mangler jeg fortsatt, så det må jeg prøve å huske neste gang jeg er i butikken.

I Fredrik sin bok har jeg limt inn avisutklipp fra de største avisene dagen han ble født, og en fotball-tabell. Samt vær og litt nyheter fra lokalavisen.

Det er også sider for første ferie, lister over populær mat, og bursdagssider. Der har jeg limt inn invitasjonen, bilder, gratulasjonskort og fylt ut gaveliste.

På slutten er det litt mer åpne sider for ting man vil ta vare på, og der har jeg limt inn julekortene våre, første flybillett, første kinobillett og sånne ting. Håper de kommer til å sette pris på dette når de blir større :)

Fra forlaget fikk jeg også Skolekrøniken som er boken etter Babykrøniken. Den var også helt super :) Men den begynner fra barnehagen altså, og ikke skolen (men mest fokus på skole). Det er en ringperm men noen utfyllingssider også setter man inn plastmapper med det man vil ta vare på.

I begynnelsen er det en side for "Daghjem" men jeg brukte den for småbarnsavdelingen i barnehagen, og så skal jeg bruke den for "barnehage" for storebarnsavdeling. Siste året har egne sider.

Eksempler på utfyllingssidene kan du se her. Jeg har fylt inn for de to årene han har gått, og satt barnehagebildene i plastmapper. Det er også sider for diplomer, fritidsaktiviteter, fødselsdagsfeiringer, ferier og høyde/vekt/tenner osv. Jeg ser at denne fort kan bli veldig full, hehe. Så jeg får sortere litt hva jeg vil ha i den, og ha en arkivboks og fotobøker til resten.

Vil du vinne en utgave av Babykrøniken? Legg igjen en  på dette innlegget innen søndag 13. august, så er du med i trekningen :)

Vinneren er trukket! Gratulerer Jeanette Maria, jeg har sendt deg en mail :)

Følg også med på Instagram (@spesiellinor) hvor jeg kommer til å gi vekk 2 eksemplarer til når denne konkurransen er over :)

Boken til den nye babyen, samt de som gies vekk i konkurransen er sponset av Forlaget 67n.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre