Flere gravidbilder

Ebay er genialt å finne billig gravidtøy til bilder! Det er jo tynne klær som ikke brukes til vanlig, så det er jo greit med noen som ikke koster så mye penger. Den rosa er faktisk en pyjamas. Jeg bestilte i både M og L, (asiatiske størrelser pleier jo å være litt små, selv for en som er halvasiat). Og de var omtrent like store når de kom :p Jeg måtte også sprette opp strikken i livet for at den skulle passe.

Jeg har kjøpt et par kjoler i samme stoff som "morgenkåpen" over også som jeg skal prøve å få tatt noen fine bilder i også. Syns sånne "melkebad"-bilder er så fine. Men siden man ligger på rygg er det nok best å vente en stund slik at magen er stor når jeg ligger på ryggen også. Det er den ikke nå.

Jeg må også få tatt et bilde i vanlige klær sittende på sengen. For det tok jeg mens jeg holdt graviditetstesten, og så til slutt et med baby i armene. Jeg er mye på Pinterest og ser på bildeideèr. Men jeg er jo ikke ordentlig fotograf, så ikke alt jeg får til sånn som jeg vil.

På disse bildene har jeg brukt denne pyjamasen, og denne morgenkåpen. Pyjamasen er ikke beregnet til gravide, så jeg måtte ihvertfall sprette opp  strikken i livet. Jeg bruker str 34/S i gravidklær, og M i ammebher. Jeg har også funnet et par kjoler i samme stoff som morgenkåpen ved å søke på "Maternity lace photo prop" og lignende. De er jo helt gjennomsiktig så det kan være lurt å ha noe hvitt undertøy under.

LagreLagre

LagreLagre