Gravidoppdatering uke 26

Bildene denne uken ble i litt annen stil enn de andre bildene, men tror det er ingen som kommer til å se i fotoboken og si: Hey! Det var feil :p

Jeg har fått kjøpt litt gravid-fotoklær på ebay, som jeg hadde lyst å prøve og det ble finest med helt hvit bakgrunn og ikke så langt ifra som de andre bildene.

De siste to ukene har jeg vært kjempesliten, men så har mannen vært på jobbtur og var 5 dager i USA, og så ble Fredrik forkjølet med feber med en gang han kom hjem, og var faktisk syk en hel uke. Så NÅ håper jeg det blir roligere fremover. Vi har ihvertfall lagt til rette for det.

♥ På vei: 26 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥ Neste kontroll: Jordmor på helsestasjonen ♥ Trimester: 2. trimester ♥ Innkjøp: Ingen faktisk! Er egentlig bare småting igjen vi eventuelt skal ha. Mannen kjøpte noen hvite bodyer i USA som jeg skal lage vinyltrykk på. Også har jeg noen tepper og en uro jeg har tenkt å lage. ♥ Bevegelser:  Fortsatt mest om kveld og natt. Merker at sparkene er blitt kraftigere. ♥ Vektøkning: Litt usikker, har ikke orket å veie meg :p ♥ Plager: Trøtt og sliten... og blir fort svimmel i varmen. ♥ Cravings: Burde nesten ta vekk dette punktet, hehe. Nei, har ikke cravet noe spesielt. Jeg har lyst på god mat bare. Jeg er litt matlei av det vi har hjemme, da det går i det samme hele tiden. Hadde vi bodd i Oslo hadde jeg sikkert ruinert oss på take away.

LagreLagre