Oppdatering!

En vanlig en altså ikke en graviditetsoppdatering denne gang :p Egentlig bare fordi jeg ikke har tatt nye bilder. Men satser på at jeg får gjort det i løpet av uken. Forrige uke var jeg alene hjemme. Ikke helt alene da. Mannen var i USA og så kom mamma for å hjelpe meg her. Men det er jo alltid litt mer slitsomt når han ikke er her. Selv om vi skal til USA i januar, så måtte jeg sende meg han en liten handleliste, hehe :)

//Shisheido rensekremer, Bare minerals Bareskin pure brightening serum foundation, Beauty blender, Too faced Born this way foundation, Loccitan dusjolje, Clinique chubby stick sculpting contour//

Og se hva han kom hjem med til meg :D Han har handlet både på taxfree og Sephora. Han har lært seg at hvis jeg bare skriver ned akkurat hva jeg skal ha, så kan han gi listen til de som jobber der også finner de det til han. Solbrillene hadde jeg ikke noe spesifikt ønske om, jeg sendte bare med han de gamle ripete jeg kjøpte for sånn 5 år siden.

Han kjøpte også litt klær til Fredrik, og litt babyklær. Men vi har arvet ekstremt mye, så vi trenger jo egentlig ikke så veldig mye. Han kjøpte en del hvite bodyer som jeg kan lage trykk på selv da.

Rett før han dro laget vi wonton suppe her hjemme. De som følger meg på snapchat (@spesiellinor) kunne se hele prosessen, og jeg lovet å dele oppskrift. Så det kommer på bloggen i løpet av de nærmeste dagene.

Vi var også på sommeravslutning i barnehagen. Jeg tok en del bilder der, men det var helt umulig å finne noe annet enn dette jeg kunne dele på bloggen, hehe. Jeg legger jo ikke ut bilde av andre sine unger uten at jeg vet at det er greit.

Kjøkkenhagen vår vokser også til. Alt på bilde her er plantet ut i større potter. Jeg plantet nok litt mye av hver sort, da jeg egentlig ikke forventet at alt skulle komme opp. Så nå har jeg brukt et par tusen på større potter på plantasjen :p Men jeg har lært masse til neste år da. Da skal jeg både begynne tidligere, og plante rett i små kopper. De brettene er nesten ikke nødvendig, for de må pottes om med en gang.

Så nå har vi chili, tomat, sylteagurk, koriander, timian, jordbær, sitronmelisse, kornblomst, dill, gressløk og oregano i potter/blomsterkasse. Pluss en halv pallekarm med mangold, reddik, plukksalat og ruccula.

Chilien ser litt skral ut etter at det har regnet mye den siste uken. Så jeg håper det holder seg varmt og tørt fremover så den tørker litt ut. Jeg har behold en chili,to sylteagurker og en tomat inne i tilfelle de ute ikke klarer seg. Det er første gang jeg har så mye i hagen, og første gang jeg har sådd fra frø og ikke kjøpt bare ferdige planter. De ferdige plantene vi kjøpte var jordbær, sitronmelisse, oregano, dill og gressløk. Resten er sådd fra frø.

 

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre