Gravid uke 22, sammenligning av to graviditeter

Jeg pusler litt med å bli ferdig med gravid-boken for forrige graviditet (og 1årsboken til Fredrik :p) så jeg ikke blir liggende aaalt for langt etter med alt jeg har lyst å lage og ender opp med masse halvferdige prosjekter. Og da fant jeg ut at jeg har tatt bilde i begge graviditetene i uke 22! Tror det er en dags mellomrom i graviditetslengde, og jeg er faktisk lengst på 2014-bildet, haha!

Jeg skulle jo tatt et bilde som var likt som da, men vi har hverken det skapet, den stolen eller den fargen i stuen lenger. Og dessuten liker jeg bedre med bilder med ren bakgrunn. Jeg hadde ikke blitzer i 2014, så da måtte jeg ta bilde der hvor det var mest mulig dagslys, mens nå trenger jeg ikke noe dagslys i det hele tatt.

De sier magen kommer fortere andre gang. Den kom ikke fortere i tid. Begynte å få mage rundt uke 20 denne gangen også. Men den poppet ut mye raskere! Nå er jeg jo like stor som jeg var i sånn uke 28/30 sist. Ikke like stor som rett før fødsel i uke 34, men ganske stor likevel. Eller så bare gjør jeg ingen innsats for å holde den inne :p Men jeg heller nok mer på at det ikke går å holde den så mye inn.

Magemusklene har jo vært tøyd en gang før, og selv om det er noen år siden, så har jeg ikke akkurat trent sånn voldsomt mye i mellom. Blir spennende å se hvor stor jeg ender opp med å bli, ihvertfall om jeg går til termin denne gang!