Besøk i Mikkelparken

Mikkelparken er en park som ligger i Kinsarvik, ca 2.5 t fra Bergen. Her dro vi innom på vei hjem fra Bergen for en uke siden. Den er mer type fornøyelsespark enn Bjørneparken som vi besøkte på vei til. Den er ikke så veldig stor, og passer nok best for barn i alderen 2-7 år. Som var perfekt for oss som var 4 voksne og 3 barn fra 2-4 år.

Været var desverre ikke med oss denne dagen heller. Det var synd for i Mikkelparken er det et ganske kult badeland. Det er utendørs, så 13 grader og overskyet, og to barn som var mer eller mindre forkjølet så utgikk det desverre.

Men det var båter som du ser på øverste bilde, trampoliner, tog, biler, og en liten klappepark med geiter, marsvin, høner og kaniner. Det hele med fantastisk utsikt over Hardangerfjorden.

Fredrik var akkurat litt for liten til å klare å kjøre selv (selv om pappaen gjorde noen iherdige forsøk, da det var mer ubehagelig for han å sitte på enn meg :p). Heldigvis var det lov for voksne å sitte bak å hjelpe. Det var noen racerbiler også rett ved siden av som vi kjørte, men da trengte jeg hjelp for å komme meg opp igjen, haha.

Mikkel og Mikkeline er maskotene til Mikkelparken, og to ganger om dagen er det show for de små. Det var lett å se at alle barna syns dette var veldig gøy :)

Også i Mikkelparken var det lagt bra opp til at man kunne ta med mat og grille selv. Det var også mulighet for å ta med maten inn i en stor hall med bord og lekeland. De hadde et lekeland for store barn, og et for små (men desverre ingen kontroll av hvem som var hvor). Så vi kunne faktisk sitte oss ned og spise i fred mens de små løp rundt. Vi trengte bare å ha et lite øye med de så de ikke løp ut av hallen.

Lekelandet for de minste var slik at de minste (2-3 år) kunne komme seg rundt til alt egentlig uten hjelp. Og det var ikke for store labyrinter i tilfelle man måtte inn og hente.

Vi må nok dra tilbake hit en gang det er fint vær og teste ut badelandet også :)

LagreLagre