Gravidoppdatering uke 24

Den siste uken har jeg vært vanvittig sliten. Men vi var jo en liten tur i Bergen i helgen, og kjørte begge veier. Så det tok jo på. Magen har blitt en del større, og det har blitt tungt å reise seg opp fra sengen :p Jeg må velte over på siden før jeg reiser meg, haha.

Ikke kan jeg ligge særlig lenge på ryggen eller høyre side heller.. Det er en stor blodåre som kommer i klem hos mange gravide, og det har begynt tidlig på meg begge gangene. Så da er det nok best å ligge på venstre side. Jeg våkner hvis jeg havner på ryggen i søvne og blir svimmel og dårlig.

Det føles som en halv evighet igjen av graviditeten, og jeg må vel si meg ganske lei allerede. Denne uken har været vært skikkelig dårlig også. Det må bli sommer snart! Jeg har chili, tomat, koriander og agurkplanter som jeg venter på å få plantet ut.

♥ På vei: 24 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥ Neste kontroll: Revmatolog og vekstkontroll på Rikshospitalet. ♥ Trimester: 2. trimester ♥ Innkjøp: Kjøpte en bedside crib på salg på Lekmer, og Aerosleep madrass til den på salg på Babyshop :) Og ellers mer småting fra Ebay, hehe. ♥ Bevegelser:  Masse! ♥ Vektøkning: +4 kg fra startvekt ♥ Plager: Vanvittig sliten og trøtt. Trenger mye søvn. Merker at tyngdepunktet flytter seg, så er vanskeligere å reise seg opp osv. ♥ Cravings: Generelt sulten hele tiden. Er nok inne i en stor vokseperiode.