Gravidoppdatering uke 22

Da er oppdateringene "up to date". Jeg har lyst å ta bilde hver uke, men vet ikke om det er så mye spennende å skrive hver eneste uke, hehe.

Moods of Norway kjolen min var kul på nå, men jeg tviler på at den passer hele graviditeten. Dessuten ble vanlige klær som jeg prøvde å bruke for lenge sist, ødelagt så jeg ikke kunne du bruke de lenger når jeg ikke var gravid mer. Denne kjolen bruker jeg jo mye til vanlig :p. Men kanskje jeg kan finne noe på bik bok eller noe som ikke koster så mye. Syns mange mammaklær ser litt konete ut. Også er jeg litt imot å kjøpe for mye når man ikke skal bruke det så lenge.

♥ På vei: 22 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥ Neste kontroll: Jordmor uke 23. Jeg burde eeegentlig vært der for lenge siden. Men jeg har vært litt treig med å bestille med time, siden jeg har såpass mange andre typer kontroller jeg skal på pga det er høyrisiko svangerskap. Men faren med å bare gå til spesialister er at de er veldig fokusert på sitt felt, og så blir ikke "vanlige" gravidting sjekket. ♥ Trimester: 2. trimester ♥ Innkjøp: Venter nok til feriepengene kommer med innkjøp. Men det er ikke så mye vi har tenkt å kjøpe. Vi har en god del klær fra sist og etter min søsters barn. Men har lyst på en bedside crib, og litt fine klær. Samt blanke klær som jeg kan lage trykk på selv :) ♥ Bevegelser:  Blir mer og mer, og større bevegelser. Kjenner bevegelsene helt opp til navlen nå, og mest aktivitet på natten og tidlig morgen. ♥ Vektøkning: +2 kg fra startvekt ♥ Plager: Kvalmen er mye bedre, men blir veldig fort veldig sliten. Og har også begynt å få vondt i bekken og korsrygg. ♥ Cravings: Fortsatt ingen, men det hadde jeg ikke sist heller. Bare ting jeg fikk avsmak på.