Cateringo!

Innlegget er sponset av Cateringo

Cateringo.no er en nyåpstartet nettside hvor de har samlet de beste cateringene på østlandet på et sted, man kan bestille fra de forskjellige og enkelt sammenligne priser :) De leverer catering til både bedrift og privat.

På nettsiden deres har de også laget flere fine artikler med tips og råd til å planlegge diverse arrangementer. Dette er jo helt supert for oss som skal ha dåp etterhvert! Tipsene gjelder ikke bare mat, men hele arrangementet.

Om maten er blant annet tipsene å ha tapas eller koldtbord om man har mange barn løpendes rundt, og det hørtes ut som en veldig god idè :) Dette er absolutt noe jeg skal prøve ut når vi skal ha dåp over nyåret en gang! I tillegg til dåp er det tips om bryllup, konfirmasjon og barnebursdag.

Catering kan man bestille innen mange forskjellige kategorier, alt fra tapas, baguetter, salater og suhi, også selvfølgelig kaker. Kjempesmart å ha alt på et sted! :)