Gravid uke 19

Da var det på tide med en gravidoppdatering igjen :)

Som sist er det noen uker etterpå, hehe. Men jeg lager jo sider til gravidfotoboken, så da må bilder taes, redigeres og det må skrives på tekst. Jeg har også bilde fra uke 15, men det orker jeg faktisk ikke legge ut. Mellom uke 11 og 15 hadde jeg omganggsyken i tillegg til ekstrem svangerskapskvalme TO ganger før jeg ble forkjølet, og jeg følte meg mildt sagt helt jævlig. Og vanvittig glad for at mannen min kunne ta sykt barn dager (siden det er fra barnehagen vi får alle disse tingene)...

Men i uke 19 begynte formen så smått å komme seg, og i uke 18 var jeg på ordinær ultralyd :)

Har laget en liten oppdatering til de som er spesielt interessert også, hehe.

På vei: 19 uker ♥ Kjønn: Gutt ♥Neste kontroll: uke 20 (måle livmorhalsen hos gynekolog siden jeg fødte fortidlig sist gang) og uke 22 (tilvekstkontroll med ultralyd på Rikshospitalet). ♥ Trimester: 2. trimester ♥ Innkjøp: Ekstremt lite :p hehe. Har kjøpt en bag til Babyjogger city elite vognen som vi hadde fra før, og en brukt bilstol som vi skal bruke på reise så vi slipper å sende det andre setet vårt med flyet. Også har jeg kjøpt en Tula Free-to-grow bæresele, som er justerbar og kan brukes fra nyfødt uten innlegg, og solgt ergobaby original med nyfødtinnlegg. Ellers har jeg bestilt litt småting på ebay som jeg skal bruke til å ta nyfødt-bilder med. Men det er jo mer ting til meg enn til babyen vil jeg si. ♥ Bevegelser:  Mindre enn forrige gang, ellers bare husker jeg feil siden det fortsatt er ganske tidlig. Jeg har morkaken bak sier de, så det er ingenting i veien for det. Kjenner liv nesten hver dag. ♥ Vektøkning: Gått ned 3 kg og opp igjen 3. Så på null foreløpig. ♥ Plager: Kvalm fortsatt, men begynt å komme seg. Vanvittig sliten og trøtt. ♥ Cravings: Ingen, heller matlei og må prøve å finne ting jeg i det hele tatt klarer å spise uten å bli kvalm. Fantaserer om spekeskinke og brie.