Sommervær!

Jeg lovde dere bilder fra 17. mai dagen etter, men det var jeg rett og slett for utslitt til å gjøre noe med, hehe. Men her har dere et ihvertfall. Her står vi og venter på toget. Ski er så lite at når toget hadde gått forbi, skyndtet alle seg bort mot Rådhuset (her står vi utenfor senteret) slik at det også stod folk når de gikk forbi der.

Kvalmen har begynt å gi seg litt, men jeg er vanvittig sliten for tiden. Og vi gjorde ikke SÅ mye den 17. Men likevel sov jeg fra 19.30-11.30 morgenen etter!

På lørdagen var vi på en dagstur på noen venner sin hytte utenfor Tønsberg. Vi måtte kjøre båt ut, og det syns Fredrik var vanvittig gøy. Jeg må si jeg kan styre min begeistring. Ihvertfall når det ikke skal så mye til før jeg blir veldig kvalm.

Her hjemme har det også vært nydelig vær denne uken. I år prøvde jeg meg på å så litt frø inne. Jeg begynte nok litt sent, også burde jeg lest litt mer om de forskjellige. Feks så tenkte jeg at chili skulle ha mest mulig sol, men det skal de ikke. Da dør de. Mens tomater skal stå i masse sol. Så å plante de ut i samme krukke var en dårlig idè. Men nå skal de stå i skyggen noen dager og så får jeg komme meg på Plantasjen og kjøpe noen litt større bøtter. Jeg skal også ha meg en pallekasse til å så reddiker, salat og gulrøtter i. Jeg bestiller alle frø fra Solhatt.

Frøene jeg sådde inne for en måneds tid siden var timian, koriander, tomat, chili og kornblomst.

Nå er det langhelg og planleggingsdag fra barnehagen. Vi har lekt ute i vannet i hele dag. Fredrik fyker rundt og leker så det er ikke alltid så lett å ta bilde av han :)

Og han er heller ikke veldig redd for vann:

Han tar løpefart og stuper uti bassenget. På dette området også er han allerede mer modig enn meg :p