17.mai-forberedelser :)

Titter såvidt innom idag for å gi dere litt bilder av bordet og kaken vår :) I år lagde vi alt ferdig til dagen før, dekket bordet og alt. Og det var faktisk en av de mindre stressende 17.maier jeg kan huske. Selv om jeg blir ganske mye fortere trøtt og sliten enn vanlig. Men vanligvis må vi dekke bord, lage mat og stryke klær og så løpe ned for å rekke toget. Mens idag trengte vi bare å sette frem mat, steke bacon og egg, også kle på seg å gå ut :)

Det er egentlig ganske greit å ha det meste av pynt på pcen klar til å printe ut, hehe. Jeg har jo laget pynt over en del år nå. Bånd, sugerør og smell bon-bonger hadde vi fra før av også.

Som "bordkort" hadde vi små melkekartonger med litt godt oppi. Ikke så mye siden det var til frokost :p Vi trenger jo ikke bordkort til bare oss tre, men Fredrik syns det var en morsom overraskelse. Da han kom ned i morges ropte han "Jeg har bursdag idag!".

Bilder av dagen vår får dere se i morgen :)